petak, 14. prosinca 2012.

Božićna pregača koju morate imati

Kako znam da trebate novu pregaču?
E, pa...stalno nešto radite i izrađujete - to vam je u krvi. (Molim vas, pa ni ovaj blog ne biste čitali da nije tako) Zato sam sigurna da ćete i ovog Božića sami peći kolače, a što će vam tada trebati - e pa, pregača!
A ne bi li bilo krasno imati novu?! Prekrasnu novu pregaču koja će prštati bojama, veseliti vas od trenutka kad ju odjenete do onog kad ju umorni, ali zadovoljni skidate. Dapače, vide li vas u njoj i čuju da ste ju sami sašili, pohvale će zadovoljstvo učiniti još većim.
...ili... ako ne za Vas, pregača bi mogla biti krasan božićni poklon!Krenete li ovih dana, do badnjaka je sasvim dovoljno vremena i za nabavku tkanine i šivanje jedne jednostavne pregače.

Evo i nekoliko ideja:


Heirloom_APRON Green_Hello_Roses_APRON2 
Hello_Roses_APRON Pink_Hello_Roses_APRON Green_Hello_Roses_APRON
Tkanine bi mogle biti aninetkanine i to:
     
     

ili naravno neke druge koje sami odaberete.
Na internetu možete pronaći prgršt besplatnih krojeva I tutoriala za šivanje pregače, a ako vam se ne da tražiti, predlažem  http://www.simplyfrugal.ca/2010/09/free-apron-patterns/ sa čitavom listom linkova.

Eto! Preostaje vam odabir tkanine i …šivanje!
Pozdrav od Ane

3 komentara:

 1. tako mi je drago što sam te našla, odnosno što postoji internet trgovina! juuupiii! obožavam ovakve materijale kakve prodaješ!
  veliki pozdrav!
  p.s. pregače su odlične!
  Ana@carpe_diem

  OdgovoriIzbriši
 2. Hvala! Baš mi je drago da ti se sviđa ;)
  Do kraja mjeseca/godine dajemo 10% popusta na sve narudžbe!
  Pozdrav

  OdgovoriIzbriši
 3. Ove prve su naročito dobre! Ja volim kecelje, ali me niko ozbiljno ne shvata kad kažem da za 8. mart primam na poklon jedino kecelju, varjaču ili nešto slično.

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...